OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2022. szeptember 8., csütörtök 14:56

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2022. szeptember 8., csütörtök (OS) - A DK reagálása a kormányinfóra - A Fidesz 18 fokban ültetné iskolapadba a gyerekeket, a DK tiltakozik

        Ismét egy szürreális Kormányinfót láthattunk Gulyás Gergelytől. A Miniszterelnökséget vezető miniszter rezzenéstelen arccal jelentette ki, hogy a kormányzati rezsiemelés miatt a spórolás jegyében mindössze 18 fokra fogják felfűteni a közintézményeket. Fél évvel ezelőtt minden fideszes politikus teli szájjal röhögött azokon, akik az energiával való spórolásról beszéltek. Ma bejelentették, hogy 18 fokban hagyják a gyerekeinket az iskolákban dideregni.
     A Demokratikus Koalíció mindenkit emlékeztet: a kormány azt ígérte a választás előtt, hogy Magyarországon ilyesmire soha nem lesz példa, amíg Orbán Viktor a miniszterelnök. Azt mondták, hogy nem lesz rezsiemelés, majd a hétszeresére emelték a gáz árát. Azt mondták, hogy Magyarországon nem kell majd spórolni az energiával, most bejelentették, hogy 18 fok lesz az iskoláinkban. Ne feledjük: Orbán miatt került ilyen helyzetbe Magyarország, és amíg Orbán marad, addig marad a válság, a megszorítások és a rezsipánik is.

Barkóczi Balázs
A DK országgyűlési képviselője, szóvivője

Barkóczi Balázs sajtótájékoztatóját a Demokratikus Koalíció Facebook-oldalán közvetítettük.

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.