OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2022. szeptember 20., kedd 19:05

A Hangya Közösség Alapítvány közleménye
    Budapest, 2022. szeptember 20., kedd (OS) - Spoti csodálatos átalakulása

    
Hihetetlen változáson ment át a kóborkutya. Átalakulásáról készített kisvideón látszik, hogy hatalmas szőrétől megszabadulva élvezi a tisztaság és a szőnyeg érzésének örömét.

Általában aki loncsos kóbor kutyát lát, nem éppen azt érzi, hogy haza szeretné vinni. Pedig csak egy kis fantázia kell hozzá: Spoti büdös lobonca pihepuha bundát és egy igazán szép kutyát rejtett.
Általában a gondoskodó szeretet változtatja meg a kutyákat. Spotival már egy kozmetika is csodát tett.

Sajnos az emberi felelőtlenség miatt nagyon sok kutya kerül utcára. Már az állatvédő szervezetek sem bírják a mentésüket.
Spoti története az állatvédők számára szokványos. Valaha volt gazdája, de jelenleg elhagyatottan próbált túlélni egy borsodi településen.
Nem ez a Hangya Közösség első mentése, több mint 12 éve végzik állatvédő tevékenységüket. Elsősorban a vidéki menhelyek támogatására jöttek létre. Az évek során ezt bővítették állatvédő szervezetekre, jelenleg 350 szervezettel tartják a kapcsolatot.

Spoti 2 nap alatt az internet sztárja lett, a közösségi hálón (Facebook, Instagram, Tiktok) csaknem ezer hozzászólást kapott.

Reméljük a szerető gondoskodásnak köszönhetően igazán boldog élet vár rá. #HajráSpoti
     Kiadó: Hangya Közösség Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.