OS Országos Sajtószolgálat
2022. december 6. kedd
Ismertető


2022. szeptember 30., péntek 11:56

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2022. szeptember 30., péntek (OS) - Gyurcsányék a 75 ezres minimálbér mellett Európa legdrágább energiaárait fizettették - Reagálás Kordás László (DK) nyilatkozatára

    Gyurcsányék árnyékban nagyokat mondanak, de nyolcéves kormányzásuk alatt mindössze 23 500 forinttal emelték a minimálbért, 75 ezer forintos minimálbérrel szúrták ki a dolgozók szemét és abból Európa legmagasabb energiaárait fizettették a magyar dolgozókkal. Kordás László, a Gyurcsány-kormány államtitkáraként maga is aktívan részt vett a gyurcsányi megszorítások végrehajtásában. 2010 óta háromszorosára emelkedett a magyar minimálbér és összességében hatszor annyit emelkedett, mint a Gyurcsány-korszakban. A minimálbéremelés mellett a munkavállalók megélhetését adócsökkentések, családi adókedvezmény és Európa legnagyobb rezsicsökkentése segíti. Ezek egyikét sem támogatta a Gyurcsány-vezette baloldal.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.