OS Országos Sajtószolgálat
2022. december 6. kedd
Ismertető


2022. október 5., szerda 13:28

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének közleménye
    Budapest, 2022. október 5., szerda (OS) - A VOSZ Egészségügyi Tagozata továbbra is kész az egyeztetésre

    A Magyar Orvosi Kamarához hasonlóan, a VOSZ is a sajtóból értesült az egészségügy szerkezetének átalakítására vonatkozó tervekről, illetve arról, hogy a kormány erről már októberi ülésén rendkívüli horderejű döntéseket is hozna.
Nem tudjuk megítélni a sajtóban megjelent hírek valóságtartalmát, a döntések előkészítésében nem vettünk részt, javaslatainkat azonban az elmúlt hónapokban eljuttattuk az illetékes döntéshozóknak, és szakértő szerepet ajánlottunk a szakmai és társadalmi egyeztetés folyamatában. Eddig erre nem került sor.
Ha valóban lesznek a szektort érintő döntések a következő hetekben, azokat érdeklődéssel várjuk, és a tények ismeretében tudjuk majd azokat véleményezni.
A VOSZ Egészségügyi Tagozatának – a szektor minden szegmensét képviselő – sokezres tagsága változatlanul áll a kormány és a jogalkotók rendelkezésére bármilyen a szektort érintő tervezet kidolgozása és véleményezése során.

VOSZ Egészségügyi Tagozata

     Kiadó: Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.