OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2022. október 6., csütörtök 14:29

Az Effekteam Egyesület közleménye (5. rész)
    Budapest, 2022. október 6., csütörtök (OS) - A PéA Példamutató munkáltató kategóriában megosztott első helyezés született. Díjat kapott az OTP Bank Nyrt. az Ukrán-orosz konfliktus elől menekülő munkatársak támogatása elnevezésű kezdeményezéséért, illetve a CIB Bank a Szolidaritás nem ismer határokat nevű programjáért. Az OTP Bank a kezdetektől segítette a háború elől menekülő leánybanki munkatársakat és hozzátartozóikat. Az érkező családoknak lakhatást, ellátást biztosítottak, gyógyszereket, élelmiszert és ruhákat vásároltak számukra, illetve adománygyűjtést is szerveztek.

    A CIB Bank szintén azonnal szolidaritást vállalt az ukrán testvérbank munkatársaival és családjaikkal. Sürgősségi pénzügyi támogatást nyújtottak három magyar humanitárius szervezeten keresztül, adományozási mobilalkalmazást indítottak, szerepet vállaltak a háború elől menekülők ellátásában, illetve munka- és tanulási lehetőséget biztosítottak számukra.

A szakmai zsűri által döntőbe juttatott összesen 21 pályázatra a nagyközönség is voksolhatott. A szavazók túlnyomó többségének tetszését a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. SPAR a társadalomért – Hungaricool by SPAR és Régiók Kincsei programok elnevezésű pályázata nyerte el, amely így kiérdemelte az idei közönségdíjat. A díjazottak az Effekteam Egyesület éves szakmai konferenciáján vehették át az elismeréseket.

A döntős programokról további információ és részletes esettanulmány-gyűjtemény érhető el az Effekteam honlapján.


     Kiadó: Effekteam Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.