OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 6. hétfő
Ismertető


2022. november 15., kedd 20:51

A Magyar Sport Ju-Jitsu Szakszövetség közleménye
    Budapest, 2022. november 15., kedd (OS) - Két arannyal és két bronzéremmel zárt a magyar Ju-Jitsu válogatott az Abu-Dhabiban rendezett Világbajnokságon

    Idén ismét Abu Dhabiban, az Egyesült Arab Emirátusok központjában került megrendezésre a ju-jitsu sportág egyik legrangosabb eseménye, az U16-U18-U21-Felnőtt Ju-Jitsu Világbajnokság.
Több pontszerző hely mellett 4 éremmel tértek haza a magyar sportolók. Az első bronzot a tavaszi Ifjúsági Európai-bajnokság első helyezettjének, Révhegyi Ervinnek köszönhetjük aki Fighting versenyszámban tette le névjegyét. Farkas Dorián Európa-bajnoki bronza mellé a Világbajnokságról is begyűjtötte a harmadik helyezettnek járó érmet jiu-jitsu (földharc) versenyszámban.
Az első aranyérmet Kis Nikolettnek köszönhetjük szintén földharcban, aki tavasszal is 1. helyen végzett az Európa-bajnokságon. Tóth Alexa hozta haza a másik 1. helyet, aki U16-os és U18-as világbajnoki címe mellé megszerezte az U21-esek aranyérmét is.
Az érmek mellett 4 további pontszerző helyezést sikerült elérnie a fiatalokból álló magyar válogatottnak.
    
     Kiadó: Magyar Sport Ju-Jitsu Szakszövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.