OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 5. vasárnap
Ismertető


2022. december 19., hétfő 15:36

Az ELTE Alumni Alapítvány közleménye
    Budapest, 2022. december 19., hétfő (OS) - Az Eötvös Loránd Tudományegyetem visszavárja volt diákjait!

    Az ELTE-n évente mintegy 5-6000 hallgató végez, és számuk évről évre növekszik. A világon ma élő ELTE Diplomások, azaz alumnusok száma kb. 150.000 főre tehető. Az Egyetem Szenátusa által 2008-ban létrehozott ELTE Alumni Szervezet ezen közösség számára kíván lehetőséget biztosítani: az egymással és az Alma Materrel való kapcsolattartásra.

A szervezet közösségi kommunikációs oldalán, az ELTE Alumni platformon kapcsolatot ápolhat egyetemi társaival, csatlakozhat a végzettsége, érdeklődése szerinti karok Alumni Tagozataihoz is. Mindemellett számos más inspiráló lehetőség várja: nyomon követheti a korábbi hallgatók számára érdekes események, összegyetemi és szakmai alumni találkozók és rendezvények, valamint a legújabb Alumni Kártya kedvezmények hírét; igénybe veheti az ingyenes karrier keresőt-ajánlót; és értesülhet a továbbtanulási lehetőségekről is.

Az ELTE Alumni program arra is alkalmat teremt, hogy a végzett hallgatók megoszthassák a pályafutásuk során felhalmozott tudásukat, sikereik hírét, vagy egyéb módon, pl. mentorálással, gyakornoki pozíciókkal, hírvivéssel, önkéntes munkával, SZJA 1% és más, anyagi felajánlásokkal támogassák az Alma Materüket, és annak tehetséges, rászoruló hallgatóit - ezáltal is tovább erősítve az ELTE-s diploma értékét.

A programhoz az ELTE Alumni platformon történő regisztrációval csatlakozhat.

Vigye hírét: Örök Diákjait visszavárja az ELTE Alma Mater!

     Kiadó: ELTE Alumni Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.