OS Országos Sajtószolgálat
2023. október 1. vasárnap
Ismertető


2022. december 31., szombat 21:53

A Libertárius Mozgalom Egyesület közleménye
    Budapest, 2022. december 31., szombat (OS) - Ecsenyi Áron eleget téve a LIMO Egyesület felkérésének, ÉVÉRTÉKELŐ BESZÉDET készített, amely elérhető a LIBERTÁRIUS PÁRT honlapján.

    Rendhagyó évértékelővel készültünk. Pandémia vége, Amerika-Kína konfliktusának kiéleződése, Oroszország bevonulása Ukrajnába, vezető pozíciójának elvesztése, a világgazdaság balra tolódása, Dél-Amerikában, Magyarországon, Szerbiában és számos országban a szocializmus/hatósági árak/adóztatás újra erőre kapnak. Világszerte giga infláció a korábbi likviditás-bővítés (pénznyomtatás) nyomán. Elon Musk beszáll a véleményszabadság védelmébe. Megbuktatják az adócsökkentést tervező brit kormányt. Összeszedtük a legfontosabb eseményeket.
     Kiadó: Libertárius Mozgalom Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.