2024. április 30. kedd

2023. január 20., péntek 12:03

A Belügyminisztérium közleménye
    Budapest, 2023. január 20., péntek (OS) -

Összehívta a sztrájkbizottság következő ülését dr. Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár 2023. január 26-ra. A Pedagógusok Szakszervezete, valamint a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete részére megküldött meghívóban az államtitkár felhívta a szakszervezeti vezetők figyelmét arra, hogy a január 23-ától meghirdetett országos sztrájknapokon a köznevelési intézményekben az intézményvezetők és a tankerületek az elégséges szolgáltatás körébe tartozó szolgáltatások teljes körű biztosításáért mindent megtesznek. Hozzátette: a helyi sztrájkbizottságot, illetve sztrájkszervezőt terhelő kötelezettségek betartása a tanulók érdekeinek védelmét kell szolgálnia, a gyermekek semmilyen hátrányt nem szenvedhetnek.

Kiadó: Belügyminisztérium