OS Országos Sajtószolgálat
2023. június 4. vasárnap
Ismertető


2023. január 22., vasárnap 09:16

Az MSZP Országos Központjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2023. január 22., vasárnap (OS) - A Magyar Kultúra Napján

    Épp a kultúra napján szükséges felhívni a figyelmet arra, hogy több helyütt felmerült az az elképzelés, miszerint a kényszer miatt bezárt - elsősorban kisebb közművelődési, művészeti – intézményeket nem szándékoznak újranyitni. Ez káros gondolkodás, veszélyes út! Épp ellenkezőleg! Ezt az időszakot kell felhasználni arra, hogy együttműködve a kultúra szereplőivel közös gondolkodás jöjjön létre a jövőről, a magyar kulturális élet megfelelőbb feltételeinek biztosításáról!

A Magyar Szocialista Párt számára fontos emléknap a Magyar Kultúra Napja. Köszönetünket és megbecsülésünket fejezzük ki mindazoknak, akik határon innen és határainkon túl éltetik és gazdagítják közös, nemzeti kultúránkat!

Hiller István,
az MSZP Választmányának elnöke,
országgyűlési képviselő


     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.