OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 2. csütörtök
Ismertető


2023. január 27., péntek 09:45

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2023. január 27., péntek (OS) - Reagálás Orbán Viktor Kossuth rádiós nyilatkozatára

    Orbán a rubel-kormány fejeként a reggeli Kossuth Rádiós nyilatkozatában megint csak arról beszélt, amiről szeretett volna. A valós tényeket elfelejtette megemlíteni. Így elmulasztotta elmondani amikor a szankciókat kritizálta, hogy ezekből az Orbán-kormány és képviselője kilencből kilencet megszavazott. Ezért is hívják sokan a szankciókirálynak.

Elmulasztotta elmondani, hogy Európában ő vette meg a legdrágábban a gázt, amellyel komoly erőforráshoz juttatta az agresszív háború folytatására mindig is kész oroszokat.

Orbán láthatóan kerüli azokat a témákat, amelyre az elmúlt hónapokban sem tudott választ, sőt megoldást találni.

Arra, hogy Magyarországon van Európában a legnagyobb élelmiszerár-emelkedés, sőt nálunk világszinten is kiugróan gyorsan drágultak az élelmiszerek. Elmulasztott beszélni arról, hogy a kommunista stílusú ársapkák termékhiányhoz vezettek, és arról is, hogy az ő hibájából nem jutott hozzá hazánk az európai uniós forrásokhoz akkor, amikor a szomszéd államok már a válság kivédésére költik el azokat.

Orbánék az elmúlt évben becsapták a méregdrágán vett orosz gázzal a magyarokat, becsapták a fizetésemelésben reménykedő pedagógusokat, egészségügyi dolgozókat, most pedig azzal csapják be az embereket, hogy majd március után könnyebb lesz, csak addig bírják ki.


     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.