OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2023. február 2., csütörtök 15:06

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2023. február 2., csütörtök (OS) - Völner-ügy: a Fidesz lapítása felér egy beismerő vallomással!

    Ha egy munkahely vezetője rendőrségi cellában ül, az a legkevesebb, hogy az ügy tisztázásáig felfüggesztik!

Ha felmerül a gyanú, hogy egy munkahelyen többen alkalmatlanok, mert korrupcióval kerültek a posztjukra, az a minimum, hogy az adott részleg működését átvilágítják!

Ha egy miniszter hivatalában többen azt vallják, hogy rendszerszintű a korrupció, akkor a tárca vezetője vizsgálatot indít és vállalja a politikai felelősséget!

Ha pedig országgyűlési képviselők neve merül fel egy korrupciós ügyben, akkor a frakciójuk, illetve a pártelnökük azonnal lépéseket tesz a szerepük tisztázására!

A fentieknek semmi közük az ártatlanság vélelméhez, mert mindez nem ítélkezés, hanem a becsületesség és a jó hírnév védelme diktálja!

Az Orbán-kormánynak azonban nem számít se a becsület, se a jó hírnév, hiszen a zárkában ülő Schadl György még mindig a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke. A végrehajtók alkalmasságát senki sem vizsgálja, Varga Judit igazságügyi miniszter nem reagál arra, hogy a munkatársai szerint korrupt módon zajlott a végrehajtói pályázatok elbírálása, és sem a Fidesz-frakció elnökét, sem pedig Orbán Viktor pártelnököt és kormányfőt nem érdekli, hogy a korrupciós ügy résztvevőjeként beszélnek Gelencsér Attila, Szatmáry Kristóf és Cseresnyés Péter fideszes országgyűlési képviselőkről!

A Fidesz lapítása felér egy beismerő vallomással.

MSZP

Bővebb információ: Komjáthi Imre, az MSZP társelnöke


     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.