OS Országos Sajtószolgálat
2023. június 7. szerda
Ismertető


2023. március 29., szerda 21:24

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2023. március 29., szerda (OS) - KEP-BGE KVIK workshop az aktív turizmusról

    A BGE KVIK Turizmus Tanszék és a KEP Ifjúsági tagozata 2023. március 29-én rendezte meg workshopját "Az aktív turizmus szerepe a turizmuspolitikában" címmel, melynek betétprogramja egy hallgatói aktivitási verseny volt. A BGE KVIK Alkotmány utcai épületének Demján Sándor előadójában rendezett workshopot Dr. Szalók Csilla, a Turizmus és vendéglátás intézet vezetője, a KEP alelnöke moderálta. A megnyitót Prof. Dr. Heidrich Balázst, a BGE rektora tartotta.
Elsőként Révész Máriusz, a Miniszterelnökség aktív Magyarországért felelős államtitkára tartott előadást "Aktív életmód - aktív turizmus" címmel. Másodikként Németh Balázs, a Budapest 2023 Zrt. vezérigazgatója "Atlétikai világbajnokság 2023 Budapest" címmel adott elő. A program utolsó előadását Holczerné Szentirmai Ágnes, a TUTSZ elnöke "Szabadidősport, rekreáció, aktív turizmus – avagy milyen a jó multifunkciós fejlesztés?" címmel tartotta. Az előadások után az előadók válaszoltak a hallgatóság által feltett kérdésekre. Ezt követően vették át a hallgatói aktivitási verseny győztesei a Révész Máriusz, Németh Balázs és Szűts Ildikó – vezérigazgató, Budapesti Gyógyfürdők Zrt. – által felajánlott díjakat.
A workshop végén Dr. Szalók Csilla köszönte meg az előadóknak a rendkívül érdekes előadásokat, a résztvevőknek az érdeklődést, a versenyzőknek a részvételt.
További részletek a KEP honlapján érhetők el.

     Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.