OS Országos Sajtószolgálat
2024. július 13. szombat
Ismertető


2023. május 16., kedd 13:25

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2023. május 16., kedd (OS) - A baloldal háborúpártisága a legfőbb veszély a magyar gazdaságra - Reagálás Barkóczi Balázs (DK) nyilatkozatára

    Európa és Magyarország gazdaságát az a háború és azok a szankciók teszik tönkre, amelyeket a Gyurcsány-vezette dollárbaloldal teljes erejével támogat. A baloldal háború- és szankciópártisága az, ami a legfőbb veszély a magyar gazdaságra és a magyar családokra. Gyurcsányék háborúba és a magyar gazdaságot fenyegető szankciókba akarják rángatni Magyarországot. A Fidesz-KDNP kormányzása óta Magyarország gazdasági fordulatot hajtott végre, tartós növekedési pályára állt az ország, a gazdasági növekedés még a járvány ellenére is rekordot döntött és tavaly is 4,6 százalékkal nőtt a gazdaság. A gazdaságvédelmi intézkedéseknek köszönhetően Magyarország idén is elkerüli a recessziót és jövőre újra növekedési pályára állhat a gazdaság.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.