OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 8. szerda
Ismertető


2023. május 26., péntek 13:19

A Momentum Mozgalom közleménye
    Budapest, 2023. május 26., péntek (OS) - A bíróság kimondta: Fekete-Győr András ártatlan a füstgyertyás ügyben

    5 éve húzódott Fekete-Győr András, a Momentum országgyűlési képviselőjének pere egy füstgyertya eldobásával kapcsolatban még a 2018-as rabszolgatörvény elleni tüntetésen. Ma a bíróság kimondta, hogy a Momentum politikusa nem követett el bűncselekményt.

Fekete-Győr András a Facebook-oldalán adott hírt az ítéletről és hozzátette: "Egyfelől hírül akarom adni, hogy befejeződött az ügy, másfelől pedig rámutatni, hogy micsoda elfogadhatatlanul lassú tempóban zajlanak ezek a politikailag motivált eljárások. 2018 óta cipeljük magunkkal, és az biztos, hogy nem volt a Fidesz ellenére, hogy időről időre bíróság elé kellett állnom emiatt. Mindenesetre mostantól más eszközt kell találniuk a ""fegyelmezésemre" - és előre szólok, az sem fog működni. Az új politikai generációt koncepciós eljárásokkal sem félreállítani, sem megállítani nem lehet!"

     Kiadó: Momentum Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.