OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2023. június 1., csütörtök 21:35

A Vakok és Gyengénlátók Fejlesztő, Magánsegítő Szervezetnek közleménye
    Budapest, 2023. június 1., csütörtök (OS) - Az utolsó szó jogán

    A sajtóban felröppent híresztelések megtévesztő képet mutatnak mind a Lengyeltótiban megnyíló magánklinika projektről, mind a Szervezetről, mind Mellár Renátáról.
Vakok és Gyengénlátók Fejlesztő, Magánsegítő Szervezete 2023.05.08-án hivatalosan is átvette az épületet, Lengyeltóti Önkormányzatától.
Az erősen leromlott épület felújítását, és speciálisan, a fogyatékossággal élők számára kialakított magánklinika céljára történő átalakítást, megtervezték. Az épület átvételére, jelenlegi állapotának bemutatására, valamint a tervek megismertetésére hivatalosan meghívták a sajtó képviselőit is, hogy a közvélemény is tájékoztatást kaphasson.
A sajtóban megjelent hírekkel ellentétben, a szervezést, a VGYFMSZ a sajtóesemény előtt közel egy évvel megkezdte.
Ennek során a szervezet elnöke,Mellár Renáta saját költségén járta végig az országot,helyi fórumokat szervezett, amelyekre eljöttek a fogyatékossággal élők, segítőik,valamint a szociális intézmények dolgozói. (pl.2022.06.20.-án, Gyomaendrődön tartott szervezetünk gyűlést, melyet megtisztelt személyes jelenlétével, az MVGYOSZ elnöke is, Dr.Nagy Sándor, többedmagával).
Az országos felmérés eredményéről a VGYFMSZ hivatalosan, az előzetes normakontroll érdekében a szakhatósági és minisztériumi egyeztetéseket is megkezdte.
Ez idáig, soha nem voltak a szervezetnek adományozói, Mellár Renáta elnöksége előtt sem! Mellár Renáta, a saját anyagi és tárgyi eszközeivel biztosította a Szervezet működéséhez szükséges feltétel
     Kiadó: Vakok és Gyengénlátók Fejlesztő, Magánsegítő Szervezete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.