OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 2. csütörtök
Ismertető


2023. június 1., csütörtök 21:36

A Vakok és Gyengénlátók Fejlesztő, Magánsegítő Szervezetének közleménye
    Budapest, 2023. június 1., csütörtök (OS) - Az igazság szembe megy a hazugsággal mindig

    1., A VGYFMSZ 2012.12.18.-án megválasztott elnökeként, Mellár Renáta ígéretét hivatalba lépése óta teljesítette: a magán vagy hivatali eljárások során nem megoldott problémákban személyes kapcsolataival, tárgyi, anyagi eszközeivel segítette sorstársait. A szervezet tagjai bármikor fordulhattak Mellár Renátához segítségért. Például,minden évben 18 főnek ingyenesen elkészített szemüvegek, amik költségét a legtöbben nem tudnák vállalni. Mellár Renáta ebben is a tagság mellé állt,éveken keresztül.
A Szervezet közgyűlése többek között ezért az önzetlen magatartásáért, 2012. óta 3 alkalommal erősítette meg tisztségében az Elnököt,aki feladatát társadalmi munkában,díjazás és költségtérítés nélkül végzi.

2., A VGYFMSZ 15 éve nem kap támogatást a MVGYOSZ-től, ami azt jelenti, hogy már Mellár Renáta megválasztása előtt sem nyújtott semmilyen támogatást az MVGYOSZ, az állami költségvetésből. A magyarázat mindig az volt,hogy nem működünk együtt. Az igazság az, hogy mikor Mellár Renátát a tagság elnökké választotta meg, többen is kezdeményezték, hogy egy másik helyi szervezettel egyesüljön a szervezetünk, amit Mellár Renáta minden alkalommal elutasított.

3., A VGYFMSZ saját kezdeményezésre határozott a névváltoztatásról, a jelenlegi elnevezést hivatalosan 2022.07.13. óta használja. Az ok,hogy az elmúlt 15 év tapasztalatai alapján nyilvánvalóvá váljon, hogy a szervezetünknek semmi köze az MVGYOSZ-hez,bár továbbra is reméljük, hogy fog
     Kiadó: Vakok és Gyengénlátók Fejlesztő, Magánsegítő Szervezete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.