OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2023. június 5., hétfő 20:07

A KARITÁCIÓ Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány közleménye
    Budapest, 2023. június 5., hétfő (OS) - A vidámság nagykövetei nem tétlenkedtek, a bohócdoktorok ismét felöltötték köpenyüket és kórházban jártak, hogy minél több kisgyermek figyelmét tudják elterelni, kedélyüket a vidámság és a csokoládé erejével javítani.

    Szentesen már várták a bohócokat, akik között ismét voltak újoncok a frissen vizsgázottak közül. Az első látogatás lelkesedésével hajtogatták a lufit, figyeltek kicsire és nagy gyermekre és mókáztak. Ilyenkor a kötések, gipszek láthatatlanná válnak. Csak tekintetek vannak és ha kikerekednek és mosolyogni kezdenek a szemek, akkor tudható, hogy megtörtént a varázslat és sikerült kicsit megfelejtkezni az okról ami a kórházban tart. Az igazi elismerés az, ha hallják a bohócdoktorok kedvenc hangját, a kis kuncogást, a nagy nevetést és a megkönnyebbült szülői sóhajt. Az orvosok és ápolók is örülnek, hiszen mindenki tudja, hogy a jókedvben hamarabb telik és rövidebb is a gyógyulási idő. Ez a közös hit és törekvés alkotta vezérelvünket, mely szerint  "Együtt csodákra vagyunk képesek!" Tevékenységünkről többet weboldalunkon keresztül olvashat.
     Kiadó: KARITÁCIÓ Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.