OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2023. június 8., csütörtök 14:49

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2023. június 8., csütörtök (OS) - Gyurcsányék az inflációt okozó háború folytatását akarják - Reagálás a DK bejelentésére

    Gyurcsányék megint álságosak. Ők is tudják, hogy ha nem lenne háború és nem lennének a brüsszeli szankciók, az infláció gyorsabban csökkenne. A guruló dollárok miatt azonban a háború folytatását akarják, sőt szerintük az ország már háborúban áll. Gyurcsány és a dollárbaloldal mindemellett az elhibázott szankciókat is erőlteti, miközben a magyar családokat védő intézkedéseket támadja, súlyos megszorításokat követelve. El akarják törölni a rezsicsökkentést, megvágnák a családtámogatásokat, az árakciókat pedig nem támogatják.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség
     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.