OS Országos Sajtószolgálat
2024. február 28. szerda
Ismertető


2023. szeptember 22., péntek 15:19

A Magyar Vendéglátók Ipartestületének közleménye
    Budapest, 2023. szeptember 22., péntek (OS) - Kiderült, kik lettek az idei Gundel-díjasok

    A Magyar Vendéglátók Ipartestülete a mai napon - Gundel Károly születésének 140. évfordulóján - megtartotta hagyományos Kitüntetési Bizottsági ülését. A szakma idén 10. alkalommal döntött Gundel Károly-díjazott személyéről.
A Kitüntetési Bizottság 18 tagja 9 jelölt közül választotta ki azt a személyt, akit a méltónak talált a "szakma Kossuth-díjára". A Kitüntetési Bizottság a 2023. évi Gundel Károly-díjat Pintér Katalinnak (Gerbeaud, Onyx, Émile Étterem) és Nyíri Sándornak (Arany Kaviár Étterem, MoszkvaTér Bisztró) ítélte oda. A Gundel-díj ünnepélyes átadására az MVI Gálaebédjén kerül sor, októberben. Részletek az MVI honlapján olvashatók.

     Kiadó: Magyar Vendéglátók Ipartestülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.