OS Országos Sajtószolgálat
2024. március 1. péntek
Ismertető


2023. november 19., vasárnap 12:36

A Momentum Mozgalom közleménye
    Budapest, 2023. november 19., vasárnap (OS) - Orbán Viktor háza elé vitte Tompos Márton az illegális gumiszemetet

    Orbán Viktor felcsúti háza elé vitte a zalai illegális gumiszemetet Tompos Márton, a Momentum frakcióvezető-helyettese, ezzel tiltakozva az ellen, hogy Rogán államtitkárának testvére 28 ezer tonna tűzveszélyes és környezetszennyező gumiszemetet helyezett egy Zala megyében illegálisan.

Tompos reggel a polgármesteri hivatal elé Lentiben, majd pedig a szemetet terjesztő cég bejelentett székhelyére helyezett el abroncsokat és elmondta, hogy aggasztó a Fidesz hozzáállása a környezetvédelemhez, ezért most megmutatja nekik, hogy milyen is az, amikor az ember kertjében van az ő szemétük.

"Nem nyeljük tovább a Fidesz szemetét! Takarítsák el az illegális és környezetszennyező gumi-lerakatokat" – mondta élő bejelentkezésében a Momentum politikusa Felcsúton, majd több abroncsot pakolt a miniszterelnök háza elé.
     Kiadó: Momentum Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.