OS Országos Sajtószolgálat
2024. március 1. péntek
Ismertető


2023. november 20., hétfő 17:01

A Jobbik-Konzervatívok közleménye
    Budapest, 2023. november 20., hétfő (OS) - 24 órás pályamatrica 5150 forintért? Na, még mit nem!

    A Gazdasági Bizottság mai ülésén választ kaptunk Lázár Jánostól arra a kérdésre, hogy mikor és mekkora összegben kerül hazánkban bevezetésre az általam több éve javasolt, és később az EU által elfogadott 24 órás autópálya-matrica. A miniszteri válasz szerint 2024. március 1-től érkezik, és 5150 (!!!) forintba fog kerülni!

Felháborítónak tartjuk az autósok horribilis mértékű sarcolását, hisz az idei évben a 10 napos matrica kerül közel ennyibe! A Jobbik-Konzervatívok az eredeti javaslatunk szerinti MAXIMUM 1000 forintos áron vezetné be az egynapos matricát azon autósok érdekében, akik csak rövid időre veszik igénybe az autópályát, példának okáért azért, mert orvoshoz vagy kezelésre visznek egy családtagot.

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik-Konzervatívok alelnöke

     Kiadó: Jobbik - Konzervatívok

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.