OS Országos Sajtószolgálat
2024. július 27. szombat
Ismertető


2023. november 24., péntek 16:46

A Országos Pickleball Szövetség közleménye
    Budapest, 2023. november 24., péntek (OS) - November közepén a csapatdöntővel zárult az idei Pickleball Országos Bajnokság. Az országszerte (Bóly, Andocs, Sopron, Budapest) megrendezett 4 fordulót követően összesen 6 kategóriában hirdettek bajnokot

    A kiélezett küzdelmek végén Takács Flóra és Szent-Andrássy Márk is rekordot döntött. Flóra junior kora ellenére ugyanis minden lehetséges kategóriát megnyerve az OB legeredményesebb játékosának mondhatja magát A junior, női egyéni, női páros és vegyes párosban is az ő nyakába került az arany. Mellette Szent-Andrássy Márk is lenyűgözőt alkotott, hiszen zsinórban negyedszer nyerte meg hibátlan teljesítménnyel a csúcs kategóriának számító férfi egyénit. A csapatdöntőt az újoncok sorát felvonultató, rendkívül taktikusan játszó soproni Lővér ATSE nyerte.
A Bajnokság győztesei:
Férfi egyéni: Szent-Andrássy Márk (Ludovika SE)
Női egyéni: Takács Flóra (Fair-way SE)
Férfi páros: Bőhm Zoltán  – Takács Attila(Fair-way SE)
Női páros: Takács Flóra – Felsőbüky Klára (Fair-way SE)
Vegyes páros: Takács Flóra – Bőhm Zoltán
Junior: Takács Flóra
A Csapatbajnokság dobogósai: 1. Lővér ATSE, 2. Fair-way SE, 3. Ludovika SE.
A pickleballt a napjainkban leggyorsabban fejlődő sportágak között említik, amely a tenisz a tollaslabda és a ping-pong (asztalitenisz) legjobb részeinek keresztezéséből jött létre.
A világszerte több mint 5 millió ember által űzött játék alapjai rendkívül könnyen elsajátíthatóak, így méltán egyre népszerűbb hazánkban is.
A  sportág szlogenje: Pickleball – Játék MINDENKINEK
     Kiadó: Országos Pickleball Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.