OS Országos Sajtószolgálat
2024. július 27. szombat
Ismertető


2023. november 28., kedd 15:36

A Józan Babák Egyesület közleménye
    Budapest, 2023. november 28., kedd (OS) - A Józan Babák Egyesület örömmel jelenti be, hogy a Fővárosi Szolidaritási Alaptól 8 645 095 forint támogatást nyert. Ez az elismerés az Egyesület szenvedélybeteg édesanyák perinatális ellátására irányuló küldetését támogatja.

        A Józan Babák Egyesület örömmel jelenti be, hogy a Fővárosi Szolidaritási Alaptól 8 645 095 forint támogatást nyert. Ez az elismerés az Egyesület szenvedélybeteg édesanyák perinatális ellátására irányuló küldetését támogatja.
     A támogatás lehetővé teszi számunkra, hogy heti rendszerességgel csoportfoglalkozásokat szervezzünk és fenntartsunk. 2023-ban szolgáltatásunk a BMSZKI Dózsa György úti női éjjeli menedékhely egységébe költözött, mely hajléktalan élethelyzetű nőknek nyújt lakhatási szolgáltatást. Emellett fontos kiemelni, hogy itt nyílt meg a környék első traumainformált nőgyógyászati rendelője.
     Ezen a helyszínen az egyesület nem csupán csoportfoglalkozásokat szervez, de irodát és ügyfélszolgálati központot is kialakított, ahol szeretettel várjuk régi és új ügyfeleinket.
     Ezt a programot a Budapest Főváros Önkormányzata és a Fővárosi Szociális Közalapítvány támogatásával sikerült létrehozni.
kapcsolat:

Radomir Maja
36 70 268 80 44
jozanbabakklub@gmail.com

     Kiadó: Józan Babák Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.