OS Országos Sajtószolgálat
2024. július 27. szombat
Ismertető


2023. november 29., szerda 12:33

Az MSZP Országos Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2023. november 29., szerda (OS) - Gondoskodó államra van szükség! Ismerjék meg az MSZP programját!

    Az MSZP javasolja továbbá, hogy a közmunkások és támogatott foglalkoztatottak juttatása ne lehessen kevesebb a mindenkori minimálbérnél. Ugyanígy, legalább a mindenkori minimálbér jár azoknak is, akik társadalmi hozzájárulással teszik hasznossá magukat, valamint a jövedelem nélkülieknek is meg kell kapni azokat a juttatásokat, melyek legalább a létminimumot garantálják.

Segíteni kell a fiatalokat, ezért javasoljuk, hogy minden, állandó magyarországi lakcímmel rendelkező 18 évnél fiatalabbnak az állam nyisson egy esélyteremtő megtakarítási számlát 300 ezer forint értékben, mely évente – a család anyagi helyzetétől függően – gyarapodik. Ez 18 éves kor fölött továbbtanulásra vagy lakhatásra lenne elkölthető.

Az MSZP konkrét javaslatokkal és tettekkel akarja növelni a magyarok megélhetési biztonságát. A Rendszerváltást! program gondoskodó államot, biztonságot és biztos megélhetést kínál.

dr. Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.