OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 2. csütörtök
Ismertető


2024. január 8., hétfő 18:15

A Jobbik - Konzervatívok közleménye (1. rész)
    Budapest, 2024. január 8., hétfő (OS) - A munkahelyek mellett már a magyarok lakhatása is veszélybe kerül a migránsmunkások miatt!

        Szegedet is utolérte a migránsmunkás-áradat: sajtóhírek szerint egyre több harmadik világbeli keres ingatlant Szegeden a BYD autógyár közelgő megépülése miatt. Az ott élő magyarok félnek, életük bizonytalanná vált, így most már nemcsak a családok megélhetése, hanem lakhatásuk is kockázatossá válhat a Fidesz migránsmunkásai miatt.
     A Jobbik-Konzervatívok hosszú hónapok óta azon dolgozik, hogy felhívja a figyelmet a Fidesz-kormány veszélyes tervére, amely számolatlanul telepítene hazánkba migránsmunkásokat, amivel veszélybe sodorják a magyar emberek munkahelyeit, letörik az egyébként is alacsony hazai béreket, illetve megbontják Magyarország kulturális egységét. Sajnos a szegedi példa most azt is megmutatta, hogy a hazánkba telepített ázsiai gazdasági migránsok már a magyar emberek lakhatását is veszélyeztetik.
     Nem engedhetjük, hogy a honfitársaink helyett a hatalom döntsön egy adott térségben élők életéről, megnehezítve a magyarok megélhetését, felforgatva lakókörnyezetüket, ezért azt követeljük, hogy minden ilyen jellegű beruházásról helyi népszavazásokon dönthessenek az ott élők.

     Kiadó: Jobbik - Konzervatívok

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.