OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 3. péntek
Ismertető


2024. január 17., szerda 10:07

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2024. január 17., szerda (OS) - Teremtsünk összetartó Magyarországot!

    Budapest és az ellenzéki városvezetések megmutatták, létezik a Fideszétől eltérő, más fajta kormányzás. Az MSZP Rendszerváltást! programja egy alternatív utat kínál Magyarország számára, átfogó megoldásokat nyújt a legfontosabb problémákra.

A lakhatás, az oktatás, az egészségügy, a biztonság és a családok mellett az Európai Unió ügyével is részletesen foglalkozik az MSZP programja. Ez a párt vezette be Magyarországot az unióba, most pedig fontos feladatunk bent tartani hazánkat a szövetségben.

Az uniós forrásokat haza kell hozni, Magyarországnak pedig barátokra van szüksége az Európai Unióban. Erős Európára van szükség, ez azonban nem több Brüsszelt jelent, hanem erősebb helyi közösségeket, önkormányzatokat, hiszen ez a válságállóság kulcsa.

Az európai szociáldemokráciát meg kell erősíteni, olyan utat kell építeni a válságok korában, melynek kötőanyaga a biztonság, az esélyegyenlőség, a fenntarthatóság és a szolidaritás.

Előrelépésre van szükség a női ügyek tekintetében is. Olyan unió kell, mely érti a nőket, a problémáikat, az álmaikat és a küzdelmeiket. A biztonság, a család, a munka és a gyermekek jövőjét figyelembe véve kell megérteni, mire van szüksége a nőknek.

Az MSZP Rendszerváltást! programja ezekkel a feladatokkal, problémákkal mind átfogóan foglalkozik, célja egy összetartó Magyaroroszág megteremtése.

Tüttő Kata, az MSZP EP-listavezetője, alelnöke

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.