OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 5. vasárnap
Ismertető


2024. január 21., vasárnap 20:11

A Párbeszéd - ZÖLDEK közleménye (1. rész)
    Budapest, 2024. január 21., vasárnap (OS) - Ha az LMP szerint az ellenzéki együttműködés színjáték, adják vissza a 4 listás mandátumukat!

    Mindössze egy probléma van a napi Ungár Péter-megfejtésekkel: az, hogy nem állják ki a valóság próbáját. Értjük, persze, hogy a tények, a realitások a legkevésbé sem zavarják az LMP társelnökét, hiszen belekerült egy olyan univerzumba, amelyben a valóság utáni politizálás, a megbélyegzés, a hazugság az irányadó. Ez a Fidesz-világ, ahonnan Ungár controll c, controll v használatával küldi körbe a Rogán-paneleket (lásd: "hisztiellenzék"), és papagájként ismételgeti azokat. Hogy mitől lett Ungár a Fidesz-világ szekértolója és pártjával együtt hogyan vált Origo-különkiadássá, az legalábbis izgalmas kérdés. Ungár cége súlyos üzleteket köt az állammal, onnan kapja a milliárdos osztalékot: ez is lehet egy lehetséges magyarázat.

De akárhogyan is, az LMP az a párt, amelynek parlamenti mandátumait nem a választók akarata, hanem kizárólag az ellenzéki együttműködés eredményezte. A józan ész azt diktálná, hogy ha Ungár és az LMP célja továbbra is a Fidesz-világ leváltása, hiszen erre kapott felhatalmazást, akkor segítse, de legalább ne akadályozza az ellenzéki együttműködést. Itt van mindjárt a kulcsfontosságú önkormányzati választás, amelynek tétje: a korrupt, elnyomó, fővárosellenes hatalommal szemben megtartja-e Budapestet az ellenzék.

     Kiadó: Párbeszéd - ZÖLDEK

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.