OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 2. csütörtök
Ismertető


2024. január 22., hétfő 13:57

Az MSZP Országos Központjának közleménye (3. rész)
    Budapest, 2024. január 22., hétfő (OS) - Kunhalmi Ágnes is tárgyalt Pham Minh Chinh vietnámi miniszterelnökkel

    Fontosnak tartjuk leszögezni, hogy Magyarország csak akkor tudja kiaknázni az EU-n és az euroatlanti-térségen túli gazdasági kapcsolatokat, ha Magyarország stabil és erős tagja az Európai Uniónak. Pont ebben látjuk a legnagyobb problémát ma a kormányzat részéről, hogy az Orbán-kormány élesen szembekerült a Nyugattal és az Európai Unióval. Az uniós források késve érkeznek, sőt, jelentős részük be van fagyasztva, valamint a kormány mostani magatartásával hozzájárul a többsebességes Európai Unió kialakulásához, ez pedig a szövetségen belül perifériára sodorhatja hazánkat. Az uniós forrásokra nagy szüksége van hazánknak, így az MSZP által korábban kialakított jó nyugati kapcsolatokat helyre kellene állítani.

A miniszterelnök úr szeretné elmélyíteni kapcsolatát az MSZP-vel, ezért meghívta a párt vezetőit egy vietnami látogatásra.

Kunhalmi Ágnes,
az MSZP társelnöke
    
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.