OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 2. csütörtök
Ismertető


2024. január 22., hétfő 15:03

Az Egyesület a Római Partért közleménye (1. rész)
    Budapest, 2024. január 22., hétfő (OS) - VÉDJÜK MEG A FŐVÁROST ÉS A 3. KERÜLETET JELENLEGI FELELŐTLEN VEZETÉSÜKTŐL!!! – reflexió a Karácsony Gergely főpolgármester, Tüttő Kata főpolgármester-helyettes és Dr. Kiss László, 3. kerületi polgármester által január 19-én tartott sajtótájékoztatón elhangzottakra

        Egyesületünk felháborítónak tartja azt a mérhetetlen sok hazugságot és csúsztatást, amit a Főváros és a 3. kerület vezetése megenged magának a Római-part "természetközeliségével" kapcsolatos kijelentéseivel, amivel a közvéleményt folyamatosan a nagy nyilvánosság előtt súlyosan megtéveszti.
     A Főváros Óbudán az árvízvédelmet a Királyok-Nánási út mentén, a Római-part kihagyásával képzeli el, tehát szó sincs annak az árvizek hatásától történő megvédéséről, amelynek eredményeképpen a 70 hektáron élő tulajdonosokat kiforgatják vagyonukból, ellehetetlenítve és több méteres fal mögé bezárva őket és tönkre teszik kerületünket – mindezt teszik az ökológiára és a "zöldség" elvére hivatkozva.
     Olyan Római-parttal művelik mindezt, ahol árvizek után térdig gázolunk a fekáliában, mely tényt alátámasztanak a 2010., 2013. és 2023. évben az elöntött Római-parti közterületekről vett talajminták bevizsgálási jegyzőkönyvei és ahol a Duna medrében működnek a csatornázatlan büfék ! Ennek a partnak semmi köze sincsen a természetközeliséghez.

     Kiadó: Egyesület a Római Partért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.