OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 2. csütörtök
Ismertető


2024. január 22., hétfő 15:04

Az Egyesület a Római Partért közleménye (4. rész)
    Budapest, 2024. január 22., hétfő (OS) -

        A Királyok-Nánási út vonzáskörzetében élőkön kívül ez közvetlen kihatással lesz a Szentendrei úton közlekedő és végig a Dunakanyarban élő félmillió emberre is a közművek áthelyezése miatt - őket is vonjuk be a megkérdezettek körébe!  Becsületesnek és korrektnek kell lenni az emberekkel, tényinformációkat közölve feléjük, nem pedig propagandaszöveget! Elég volt a hazugságokból !
     A Főváros és Óbuda vezetését negatív példának lehetne megemlíteni az EU-ban, mert itt betonfalakkal szakítják szét a kerületet, mely falakat nyugodt szívvel hasonlíthatunk az egykori 3,6 méter magas és 155 kilométer hosszan futó Berlini Falhoz, melynek hivatalos elnevezése "Antifasiszta Védfal" volt, így a  Főváros és a 3. kerület vezetése a Walter Ulbricht elvtárs által teremtett hagyományt viszi tovább. Pedig a modernkori Európában nem falakat építenek, hanem falakat bontanak!

     Kiadó: Egyesület a Római Partért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.