OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 3. péntek
Ismertető


2024. január 22., hétfő 19:07

A Momentum Mozgalom közleménye
    Budapest, 2024. január 22., hétfő (OS) - Tompos Márton: lebontották a helyi kórház egy részét Sárváron azért, hogy Tiborcz hoteléhez vezessenek egy utat

    Tompos Márton, a Momentum frakcióvezető-helyettese a Facebook-oldalán számolt be róla, hogy sárvári kórház területének egy részér nevetséges áron adták használatba Tiborczéknak, akik elbontották az ott található hullaházat és utat építettek az 5 csillagos hoteljükhöz.

"A csónakázó tó mellett épült fel Sárváron egy – a Tiborcz érdekkörébe tartozó – 5 csillagos hotel, nem mellesleg 2,5 milliárd közpénz támogatással. Azonban a telekhez nem vezetett út" – kezdi videójában Tompos.

A Momentum politikusának beszámolójában elmondja, hogy a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőtől kikért adatok alapján kiderült, hogy Tiborczék mindössze 4600 forint/négyzetméter árat fizettek azért, hogy használhassák a kórház 2272 négyzetméteres területét, amelyre végül egy szálodához vezető utat építettek.

"Nevetséges összegért kapták meg a területet és hiába volt itt kerítés, hullaház és egy raktárépület, azt lebontották és utat építettek a luxus szállodához" – emeli ki Tompos és hozzáteszi, hogy utánajár annak is, hogy újra fogják-e építeni a proszektúrát, hogy miért érte meg ez a városnak és hogy egyáltalán miért érte meg ez az országnak.
     Kiadó: Momentum Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.