OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 2. csütörtök
Ismertető


2024. január 22., hétfő 22:59

A Momentum Mozgalom közleménye
    Budapest, 2024. január 22., hétfő (OS) - A török nagykövettel találkozott Gelencsér Ferenc és Tompos Márton

    A Momentum elnök-frakcióvezetője, Gelencsér Ferenc és frakcióvezető-helyettese, Tompos Márton a budapesti török nagykövettel találkozott és a svéd NATO-csatlakozásról egyeztetett. Erről a Momentum két politikusa a közösségi oldalán számolt be.

"Bár sok mindenben nem értünk egyet, a civilizált párbeszéd fenntartása mindannyiunk érdeke. A látogatás nem titkolt céljai között szerepelt, hogy informálódjunk a svéd NATO-csatlakozás kapcsán a török kormány álláspontjáról" – írja bejegyzésében Gelencsér és Tompos.

A Momentum politikusai szerint minden magyar érdeke, hogy a svéd csatlakozás és szégyen, hogy a hazai Országgyűlés még nem vette napirendre az arról való szavazást.

"Minden egyes nappal közelebb kerülünk ahhoz, hogy szégyenszemre - és minden kormányzati ígérgetés ellenére - Magyarország legyen az utolsó ország, ami támogatja, hogy a saját védelmi szövetségéhez egy erős szövetséges csatlakozzon" – emeli ki a Momentum két politikusa.
     Kiadó: Momentum Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.