OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 6. hétfő
Ismertető


2024. január 26., péntek 11:01

A Jobbik - Konzervatívok közleménye
    Budapest, 2024. január 26., péntek (OS) - Walter Katalin kérdés nélkül távozzon a cinikus, utasokat megalázó kijelentése után!

        Az utasokat ebbe a folyamatba nehéz lett volna bevonni, mert az olyan, mintha "hálaadás előtt megkérdeznék a pulykát, hogy mi legyen vele" – fogalmazott Walter Katalin, a BKK vezérigazgatója egy tegnapi háttérbeszélgetésen.
     Walter Katalin és a BKK járatritkítással kapcsolatos döntései és a társadalmi egyeztetés hiánya eddig is szakmai hozzá nem értésre adott gyanút. A tegnapi kijelentése ezt bebizonyította, és az is kiderült, hogy a vezérigazgató asszony végtelenül cinikus, az utasokat pedig nem embernek, partnernek tekinti, hanem vágóhídra szánt pulykáknak.
     A mai napon Walter Katalin a vállalhatatlan kijelentései miatt felajánlotta lemondását, azonban azt Karácsony Gergely nem fogadta el és véleménye szerint csak egy "rosszul megfogalmazott mondat" hangzott el, és a járatritkítások visszavonására adott utasítást.
     Abban a kiegyensúlyozott polgári demokráciában, amelyben konzervatív politikai közösségünk hisz, nincs helye az utasokat, a budapesti polgárokat mélyen lenéző kijelentéseknek. Karácsony Gergely főpolgármester úr ne tereljen, ne osztogasson "elnöki kegyelmet" a vállalhatatlan kijelentései után a vezérigazgató asszonynak, hanem fogadja el a lemondást!

Tegyük rendbe a budapesti közlekedést!

     Kiadó: Jobbik - Konzervatívok

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.