OS Országos Sajtószolgálat
2024. február 24. szombat
Ismertető


2024. február 11., vasárnap 13:28

A Jobbik - Konzervatívok közleménye (1. rész)
    Budapest, 2024. február 11., vasárnap (OS) - Eljött a történelmi szembenézés ideje: a magyar embereknek kell köztársasági elnököt választaniuk!

    A Jobbik-Konzervatívok politikai közössége több éve következetesen képviseli és követeli a közvetlen köztársaságielnök-választást a kormánytól. Tegnap, immáron sokadjára, benyújtottuk Alaptörvény-módosításunkat a közvetlen elnökválasztás érdekében.

Már Schmitt Pál, most pedig Novák Katalin méltatlan kálváriája és látványos bukása is megmutatta, hogy a köztársasági elnöktől az emberek sokkal többet várnak, mint amit az Orbán-kormány nekik szánt. Nem testesítheti meg valaki a nemzet egységét fideszes fülbevalóval a fülében, elcsalt szakdolgozattal, a kormány szolgalelkű aláíró embereként vagy pedofil ügyben kiosztott kegyelemmel. A köztársasági elnök nem lehet pártkatona, nem szabadna, hogy a miniszterelnökhöz való lojalitásának mértéke határozza meg személyét, hanem a magyar emberek legnagyobb egyetértésével kellene megválasztani. A köztársasági elnök személyéről tehát a magyar embereknek kell dönteniük, a választói felelősségnek meg kell jelennie az államfőválasztásban!
     Kiadó: Jobbik - Konzervatívok

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.