OS Országos Sajtószolgálat
2024. július 27. szombat
Ismertető


2024. február 12., hétfő 13:30

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2024. február 12., hétfő (OS) - Ki adott utasítást Novák Katalinnak és Varga Juditnak a pedofilsegítő szabadon engedésére?

    Annak ellenére, hogy eseménydús hétvégén vagyunk túl, a pedofilbotrány legfontosabb kérdésére továbbra sem kapott választ az ország: ki utasította Novák Katalint és Varga Juditot arra, hogy adjanak kegyelmet egy pedofilsegítőnek? Ki volt az, akinek Novák Katalin és Varga Judit elhitték, hogy meg tudja védeni őket a következményektől és akinek a szavával nem mertek szembe menni, amikor meghozták ezt az erkölcsileg és politikailag is vállalhatatlan döntést?

A Demokratikus Koalíció szerint az ország választ vár: ki mozgatja a szálakat a pedofilok védangyalaként a háttérben, akinek Novák Katalin és Varga Judit beáldozása sem volt drága egy pedofilsegítő szabadságáért? Ki az, aki ilyen politikai kockázatot is bevállalt azért, hogy kihozzon a börtönből egy pedofilsegítőt? Ha ez megtörténhetett, akkor vajon hány fideszes pedofil jutott már ilyen magas szintű állami védelemhez, mekkora lehet a fideszes pedofilhálózat? Az országnak joga van tisztán látni a magyar belpolitika rendszerváltás óta eltelt időszakának leggyomorforgatóbb botrányában, ezért a DK azonnali válaszokat vár a kormánytól!

Barkóczi Balázs
A DK országgyűlési képviselője, oktatási árnyékminiszter

Barkóczi Balázs sajtótájékoztatóját élőben közvetítettük a DK Facebook-oldalán.
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.