OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 22. hétfő
Ismertető


2024. február 19., hétfő 14:05

A Demokratikus Koalíció közleménye (1. rész)
    Budapest, 2024. február 19., hétfő (OS) - Hány fideszes pedofil van még szabadlábon? - Amit most ismerünk az orbáni pedofilhálózatról, az csak a jéghegy csúcsa

    Ma egy újabb pedofíliával gyanúsított ember szökött meg az országból, miután kiengedték az előzetesből. Az elmúlt hetek végre ráirányították a figyelmet arra, hogy a pedofilsegítőnek adott elnöki kegyelem nem egy elszigetelt, egyedi eset volt az Orbán-rendszerben, hanem a mindennapok része. Az Orbán-rendszer most ugyanúgy hagyta futni K. Endrét, ahogy annak idején Orbán perui nagykövetét, Kaleta Gábort, aki gyermekpornográf felvételeket gyűjtött a számítógépén, vagy a Fidesz XVII. kerületi alpolgármesterét, aki saját nevelt lányáról készített róla rejtett kamerás felvételeket. Közös bennük, hogy hiába voltak érintettek pedofil bűncselekményekben, Orbán Viktor és a Fidesz megvédte őket a következményektől, ezért szabadlábon vannak a mai napig.

A Demokratikus Koalíció szerint azok a fideszes pedofilok, akiket már ismer az ország, csak a jéghegy csúcsát jelentik, az orbáni pedofilhálózat védelme alatt álló fideszes pedofilok jelentős része a mai napig rejtve maradt. Éppen ezért a pedofília elleni harc ma nemcsak szakmai kérdés, hanem politikai is: ez az ügy Orbán Viktor felelőssége. Amíg marad az Orbán-rendszer, addig működni fog az orbáni pedofilhálózat is, és nem lesz olyan gyermekvédelmi törvény, ami megvédhetné a gyerekeket a fideszes pedofiloktól.
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.