OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 22. hétfő
Ismertető


2024. február 20., kedd 17:28

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2024. február 20., kedd (OS) - Fidesz: Már dolgozunk a gyermekvédelmi szigorításokon, a baloldal soha nem támogatta a gyermekek védelmét  - reagálás az ellenzéki pártok nyilatkozataira a Népjóléti Bizottság kapcsán

    Annyira álságos a baloldal. Az elmúlt években nem támogattak egyetlen a gyermekeket védő törvényt sem. Nem támogatták a gyermekvédelmi törvényt, nem támogatták a gyermekvédelmi népszavazást, nem támogatták a pedofil ellenes törvényt, nem támogatták a gyermekek elleni bűncselekményekre kiemelten sújtó Büntető Törvénykönyvet, nem támogatták a gyermekvédelmi jelzőrendszer megerősítését, nem támogatták a pedofil nyilvántartás létrehozatalát. Ahogy azt Orbán Viktor miniszterelnök is bejelentette, már több döntés született a gyermekvédelmi rendszer megerősítésére. Szigorítani fogjuk a gyermekvédelmi intézmények vezetői kinevezésének feltételeit, felülvizsgáljuk és szigorítjuk a gyermekvédelmi szabályokat, és az alaptörvényben is rögzítjük, hogy pedofiloknak nincs kegyelem. A törvénymódosításokat a parlament elé fogjuk terjeszteni, ahol a baloldal ismét színt vallhat.
     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.