OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 22. hétfő
Ismertető


2024. február 28., szerda 19:11

A Honvédelmi Minisztérium közleménye (1. rész)
    Budapest, 2024. február 28., szerda (OS) - Új lehetőség a védelmi technológiát fejlesztő magyar vállalkozásoknak

        A Védelmi Innovációs Kutatóintézet a NATO Innovációs Alappal együttműködve új lehetőségeket teremt a védelmi technológiát fejlesztő magyar vállalkozásoknak – mondta Dr. Porkoláb Imre dandártábornok, védelmi innovációért felelős miniszteri biztos
     A Védelmi Innovációs Kutatóintézet NZrt. (VIKI), Magyarország Londoni Nagykövetségével együttműködve "a Nemzetközi Finanszírozás Fontossága a Nemzetközi Védelmi Innovációban, NATO Programok" címmel eseményt szervezett a NATO Innovációs Alap (NIF) székhelyén 2024. február 27-én Londonban. A rendezvényen a VIKI, a Külgazdasági és Külügyminisztérium, valamint a Nemzetgazdasági Minisztérium felsővezetésén túl részt vettek jelentős magyarországi kockázati alapkezelők tulajdonosai, a NIF és a NATO Észak-atlanti Védelmi Innovációt Ösztönző Mechanizmus (DIANA) vezetői, jeles brit üzletemberek, külföldi diplomaták (brit, kanadai, ausztrál).

     Kiadó: Honvédelmi Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.