OS Országos Sajtószolgálat
2024. július 27. szombat
Ismertető


2024. március 5., kedd 15:50

A Momentum Mozgalom közleménye
    Budapest, 2024. március 5., kedd (OS) - RENDKÍVÜLI: beidézte Orosz Annát a rendőrség, mert a pedofil-botrány kirobbanása után 3 nappal “pedofilvédő Novák Katalin" feliratot tett a Sándor-palota elé

    Orosz Anna, a Momentum országgyűlési képviselője egy Facebookra kirakott videóban jelentette be, hogy beidézte a rendőrség őt azért, mert február 4-én “pedofilvédő Novák Katalin" molinót feszített ki több momentumossal együtt a Sándor-palota elé.

"A meghallgatásra tanúként hívtak be, miközben a feljelentés szövegéből egyértelműen kiderül, hogy valójában elkövetőként tekintenek rám. Ez azért aggályos, mert így nem élhetek a jog szerint az elkövetőt megillető jogokkal" – mondja Orosz és kiemeli, hogy a hatalom azt akarja egyértelműen megtorolni, hogy felhívta a figyelmet arra, hogy a Fidesz lelkén szárad, hogy megkegyelmeztek egy pedofilsegítőnek.

"Az is világos, hogy a Fidesz minden áron pontot akar tenni az ügy végére, ezért akarnak mindenkit elhallgattatni, aki az ő felelősségüket firtatja. De mi nem fogjuk feladni. Addig küzdünk, amíg nincsenek érdemi válaszok a kérdéseinkre:
- Kik a valódi felelősök?
- Mi a valódi magyarázat?
- Mikor kérnek végre bocsánatot a kormány nevében a bicskei áldozatoktól?" – zárja a Momentum politikusa.
     Kiadó: Momentum Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.