OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2024. március 22., péntek 12:24

A Párbeszéd - Zöldek közleménye (3. rész)
    Budapest, 2024. március 22., péntek (OS) - Közös polgármesterjelöltet mutatott be Fóton a Párbeszéd – ZÖLDEK, a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Civil Demokraták Városunkért Egyesület

    A polgármesterjelölt úgy gondolja, ezt a tudást és tapasztalatot kamatoztathatja a település vezetőjeként. Fót szerinte fantasztikus adottságokkal rendelkezik, ezáltal kompetens vezetés mellett sokkal élhetőbb, szerethetőbb, fenntarthatóbb város lehetne, ahol boldog és egészséges gyerekek nevelkedhetnek. Gariscsák Erzsébet a fideszes városvezetésről azt mondta, sokat ígérgettek, de soha nem volt elég tudásuk és kitartásuk ahhoz, hogy megvalósítsák a kitűzött terveket. Az ellenzéki pártok és a civilek polgármesterjelöltje szeretné a város melletti mezőgazdasági és zöldterületeket megvédeni, amire a kormánynak kiszolgáltatott városvezetés képtelen, továbbá nem állt ellen az egészségre és környezetre is káros akkumulátorgyár-beruházásnak sem, amelyet végül a magukra hagyott helyiek tiltakozása nyomán állítottak le.

Gariscsák Erzsébet azt üzente a fótiaknak: semmi érdekük nem fűződik ahhoz, hogy a rosszul lobbizó, tehetetlen városvezetést tovább tűrjék. "Fót legyen végre a miénk, a város lakóié! Vegyük kezünkbe a város jövőjének alakítását!" – zárta sajtótájékoztatóját Gariscsák Erzsébet.

     Kiadó: Párbeszéd - ZÖLDEK

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.