OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2024. március 28., csütörtök 11:34

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (2. rész)
    Budapest, 2024. március 28., csütörtök (OS) - Nézzük a következményeket. A veszteségből önmagától kikecmeregni nem képes cég előidézi, hogy a konkurencia étvágya megnő. Felvásárlási ajánlatok érkezhetnek, miközben törzsvásárlóinak egyre szélesebb köre a kínálat szűkítését és az árak emelését kénytelen gyanítani. Sokan gondolják, hogy érdemes a konkurencia kínálatát is szemrevételezni.

    Savanyú hab a tortán, hogy esetlegesen munkavállalóik és a mögöttük álló családok gondolhatnak munkahelyük elvesztésére. A cég árukínálata górcső alá helyeződik. Figyelem irányulhat a csomagolási trükkökre, valamint a nemzetközi márkák magyarországi és külföldön forgalmazott termékeinek összehasonlítására. A SPAR 30 éve van Magyarországon, és a többi multinacionális élelmiszerkereskedelmi céghez hasonlóan, nem kis nyereséget termelve önmagának, kétségtelenül emelte a vásárlási kultúrát. Vissza kell térni arra a helyes útra, ahol a legkifizetődőbb megoldás az Egyenlő.hu és a CÖF-CÖKA újszerű közös érdekvédelmi kezdeményezése, az "egy hajóban evezés". Ez azt jelenti, hogy a gondoskodó állam, a befektetésekben és nyereségben érdekelt tulajdonos, a munkavállalók és családjaik és nem utolsó sorban a vásárlók érdekközösséget alkotnak. Cél a win-win pozíció biztosítása. A kormány intelmeit minden szereplőnek komolyan kell vennie. A munkavállalók és családjaik, valamint a vásárlók érdekvédelmének segítése és figyelemmel kísérése feladat az Egyenlő.hu szakszervezet és a CÖF-CÖKA közös munkáját tekintve. Ajánljuk magunkat! Egyenlő.hu és CÖF-CÖKA
    
     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.