OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2024. március 28., csütörtök 23:02

A Józan Babák Egyesület közleménye
    Budapest, 2024. március 28., csütörtök (OS) - A Józan Babák Egyesület sikeresen megvalósította a "Szoros kapcsolat - szociális ellátások addiktológiai problémákkal élő nők számára" című projektjét, amelyet a Fővárosi Szolidaritási Alap támogatott.

    A Józan Babák Egyesület 2023-ban a Fővárosi Szolidaritási Alaptól 8 645 095 forint támogatást nyert. Ez az elismerés lehetővé tette, hogy az Egyesület megvalósítsa a "Szoros kapcsolat - szociális ellátások addiktológiai problémákkal élő nők számára" című projektjét.
A Józan Babák Egyesület egyetlen olyan szervezet, amely kimondottan addiktológiai problémával élő nőknek és gyermekeiknek, és párkapcsolati erőszak áldozatainak nyújt szolgáltatásokat.
A Józan Babák Egyesület által heti rendszerességgel szervezett művészeti csoportfoglalkozások célja a résztvevők rehabilitációjának támogatása, önbizalmuk és pozitív énképük kialakítása, és az életvezetési készségeik fejlesztése volt.. Az Erő a Változásért csoportfoglalkozás kifejezetten párkapcsolati erőszakot elszenvedett nőknek szólt,  segítséget kaphattak arra vonatkozóan, hogyan kezelhetik és léphetnek túl a párkapcsolati erőszak által okozott traumákon. A megkereső munka aktívan kereste és kapcsolatba lépett azokkal, akiknek segítségre, támogatásra vagy szolgáltatásokra volt szükségük. A telefonos ügyfélszolgálat elérhető volt minden hétköznapon,  konkrét ügyintézésben és ellátásszervezésben segítette az ügyfeleket.
Ez a program a Budapest Főváros Önkormányzata és a Fővárosi Szociális Közalapítvány támogatásával jött létre.
     Kiadó: Józan Babák Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.