OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 22. hétfő
Ismertető


2024. április 3., szerda 10:14

A Mi Hazánk frakció közleménye
    Budapest, 2024. április 3., szerda (OS) - A WHO-szerződés korlátozná Magyarország függetlenségét. A Mi Hazánk megakadályozná a globalista terveket!

    Magyarország és a magyarok önrendelkezési joga csorbulna, ha a kormány alávetné magát a globalista nagyurak új tervének, és aláírná a pandémiaszerződést.

A pandémiaszerződés értelmében hazánknak nem lenne többé beleszólása abba, hogyan kezelünk egy járványt, a WHO szabad kezet kapna annak meghatározásában, hogy mi számít járványnak, és azt milyen módon kell kezelnie minden országnak, kötelező jelleggel. Mint a kútadó esetében, a Mi Hazánk most is a magyar emberek érdekeit tartja szem előtt, az újabb kísérletet a globalista hatalomszerzésre egyedüli pártként elutasítjuk!

Sorsunkról csak mi, magyarok dönthetünk. Minden olyan kísérletet, amely hazánk önrendelkezési jogát csorbítaná, meg kell akadályoznunk! Épp ezért petícióban tiltakozunk a pandémiaszerződés életbe léptetése ellen.
    
     Kiadó: Mi Hazánk frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.