OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 5. vasárnap
Ismertető


2024. április 8., hétfő 19:44

A Szkeptikus Társaság Egyesület közleménye
    Budapest, 2024. április 8., hétfő (OS) - MEGVAN A LAPOSFÖLD-DÍJ JELÖLTJEINEK IDEI LISTÁJA!

    Lezárult az egyhetes jelölési szakasz a 2024. évi Laposföld-díjra. Örömmel tapasztaltuk a nagy érdeklődést a téma iránt, és ezúton is köszönjük mindenkinek az aktív részvételt!

Összesen 61 javaslat érkezett jelöltekre (egyeseket többen is jelöltek), ezekből a Szkeptikus Társaság szervezői csapata – megvizsgálva a jelöltek alkalmasságát és a kiírásban foglaltaknak való megfelelőségét – 13 személy vagy szervezet jelölését találta formailag és tartalmilag egyaránt megfelelőnek.

A Szkeptikus Társaság honlapján és Facebook oldalán megtalálható a jelöltek névsora, természetesen a jelölés indoklásának rövid összefoglalásával és az azt alátámasztó forrással együtt.

A most következő szakaszban április közepéig várjuk a Facebook csoportban elindított szavazáson a voksokat. Ez alapján dől majd el, melyik 5 jelölt jut be a döntőbe, amit a poll lezárása után közzé is teszünk majd.

A díjat a Föld napján fogjuk átadni annak, akit a döntősök közül a Szkeptikus Társaság tagsága arra legalkalmasabbnak tart.

     Kiadó: Szkeptikus Társaság Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.