OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 6. hétfő
Ismertető


2024. április 10., szerda 15:08

A Nemzetgazdasági Minisztérium közleménye (1. rész)
    Budapest, 2024. április 10., szerda (OS) - Mától lehet pályázni az Európai Vállalkozásfejlesztési Díj 2024. évi felhívására

        A Kormány elfogadta a KKV Stratégia (2019-2030) felülvizsgálatát, melynek kiemelt célja a vállalkozói kedv ösztönzése, a vállalkozói lét és életpálya társadalmi megbecsültségének növelése, valamint a vállalkozásindításhoz szükséges tudás és kompetenciák elsajátításának támogatása. Ezen célokkal összhangban a Nemzetgazdasági Minisztérium az idei évben is meghirdeti az "Európai Vállalkozásfejlesztési Díj (European Enterprise Promotion Awards – EEPA) felhívását. A Nemzetgazdasági Minisztérium 2024. május 31-ig várja azon kreatív, innovatív és egyedi vállalkozásfejlesztési programok nevezését, melyek segítik a vállalkozóvá válást és megkönnyítik a vállalkozások mindennapjait.
     Az Európai Bizottság által 2006-ban alapított EEPA célja a vállalkozói lét és az üzleti szellem fontosságának hangsúlyozása mellett az olyan kezdeményezések megismertetése az európai nyilvánossággal, amelyek megkönnyítik a vállalkozóvá válást, a vállalkozások mindennapjait, és nemzetközi szinten is kiemelkedő jó gyakorlatokkal szolgálhatnak. A Bizottság évről évre a legkreatívabb és legsikeresebb vállalkozásfejlesztési projekteket díjazza.

     Kiadó: Nemzetgazdasági Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.