OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 6. hétfő
Ismertető


2024. április 10., szerda 15:32

A Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestületének közleménye
    Budapest, 2024. április 10., szerda (OS) - A mai napon korszakalkotó stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete (NiT Hungary) és a MKIF Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (MKIF) a hazai közlekedésbiztonság erősítése és a közúti infrastruktúra fejlesztése érdekében.

        Az együttműködés célja a közúti közlekedés versenyképességének növelése, különös figyelemmel a gyorsforgalmi úthálózat és a nehézgépjárművek kihívásaira. Közös projekteket indítanak a balesetek kockázatának csökkentésére, a közlekedésbiztonság javítására, és az infrastruktúra korszerűsítésére, beleértve a minősített kamionparkolók és töltőállomások fejlesztését. A megállapodás értelmében adatok és információk megosztására, valamint közlekedésbiztonsági kampányokra kerül sor, elősegítve ezzel a biztonságos és fenntartható közlekedést.

Részletek a NIT honlapján.

     Kiadó: Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.