OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 5. vasárnap
Ismertető


2024. április 12., péntek 13:51

A Le az Adók 75%-ával Párt közleménye
    Budapest, 2024. április 12., péntek (OS) - Magyarországra érkezik Javier Milei argentin elnök, az IALP szervezi, hogy pártunk képviselői, és Ecsenyi Áron találkozzanak vele.

    Az IALP (International Alliance of Libertarian Parties) nemzetközi szervezet jelezte számunkra, hogy felvették a kapcsolatot a júniusban Magyarországra érkező Javier Milei argentin elnökkel, hogy a libertarizmus hazai képviselőiként személyesen is bemutatkozhassunk egymásnak.

A libertárius szabadság eszményt zászlajukra tűző pártok szorosabb nemzetközi együttműködésre törekszenek. Bár 2 évvel ezelőtt úgy tűnt, hogy a nemzetközi kapcsolattartás céljából érdemesebb lenne Libertárius Pártra átnevezni szervezetünket, most vezetőségünk úgy ítélte meg, hogy a Le az Adók 75%-ával párt brand tovább erősödött és hiba lenne a névváltoztatással összezavarni szimpatizánsainkat.

Nemzetközi szinten a libertáriusokat az köti össze, hogy az adóztatásra épülő állami szerepvállalás felelőtlenséget erősítő rendszerével szemben a szabad, öngondoskodó polgár eszményét állítják. Támogatják a nagyobb szólásszabadságot, az önvédelemhez való jogot, és a lobbi érdekektől mentes piaci versenyt, hogy a társadalom visszanyerje erejét, önbecsülését, felelősség-érzetét és a szolidaritás iránti belső indíttatás felébresztését, amit elaltatott az állam-szocializmus illúziója.

A mostani vezetőségi megállapodás értelmében a Javier Milei elnökkel esedékes diplomáciai találkozón a Le az Adók 75%-ával Párt elkötelezett ezen értékek ás Milei elnök programja mellett.

     Kiadó: Le az Adók 75%-ával Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.