OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 26. vasárnap
Ismertető


2024. április 16., kedd 15:17

A KTM Európai Uniós Fejlesztésekért Felelős Államtitkárságának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2024. április 16., kedd (OS) - Regionális európai uniós vállalkozásfejlesztési információs napokat tart a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkársága.

    A programsorozaton az európai uniós forrásból finanszírozott támogatási programok, pályázati lehetőségek iránt érdeklődő vállalkozások, szervezetek figyelmére számítanak.
"A GINOP a régióban" című bemutatókon a közönség megismerheti a 2014-2020-as programozási időszak versenyképességi operatív programja, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program eredményeit az adott régióban megvalósult sikeres fejlesztések bemutatásával.
A programok nyilvánosak, egész nap látogathatók, az előadásokon történő részvétel regisztrációhoz kötött.
Az előadássorozat Szegeden kezdődik.  
Az időpontokról és a részletes programról további információt a fejlesztéspolitikai közösségimédia-felületeken, a Széchenyi Programiroda, illetve a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara honlapjain találhatnak az érdeklődők.

     Kiadó: KTM Európai Uniós Fejlesztésekért Felelős Államtitkárság

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.