OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 30. kedd
Ismertető


2024. április 17., szerda 15:05

Az MSZP Országos Központjának közleménye (3. rész)
    Budapest, 2024. április 17., szerda (OS) - Egy-egy ellen: Csizmazia Ferenc az ellenzék polgármester-jelöltje a XVI. kerületben

    Mivel jól dönteni csak kisebb közösségekben lehet, az új polgármester célja a kertvárosiak bevonása. Az itt lakók érdemi közreműködése nem a nemzetinek és a kertvárosinak csúfolt konzultációk üres propagandáján alapul majd, hanem a részvételi demokrácia intézményein. Csizmazia Ferenccel pártpolitikától mentes, átláthatóan működő, bárki által ellenőrizhető önkormányzatot építünk, létrehozzuk a helyi objektív tájékoztatás csatornáit, az értékes zöldfelületeinket védelem alá helyezzük, a kerületiek egészségének megóvására nemcsak az intézmények fejlesztésével, hanem a lakóhelyünk megőrzésével készülünk.

Ezen közös elvek mentén sikerült megállapodnunk, és egy kiváló csapatot összehoznunk az önkormányzati választásra. Nekünk a Kertváros az első! A mi Kertvárosunk közösség, hagyomány, megújulás – jelöltjeink ezt a sokszínűséget képviselik.

támogató szervezetek:
Demokratikus Koalíció
Momentum Mozgalom
Magyar Szocialista Párt
Lehet Más a Politika
Párbeszéd - Zöldek

Csizmazia Ferenc

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.